COMPANYIES QUE TREBALLEN I HAN TREBALLAT AMB NOSALTRES

 

XEVI XAVI XOU

FOTO13XEVI-945x385

 PRODUCCIÓ ACTUAL: «Follow The Leader»

fb

twitter

Xavi Estrada i Xevi Dorca van formar part de la companyia Chicos Mambo en la creació dels espectacles «Barcelona, Paris, Caracas» (Premio FAD de las Artes Escénicas), «Meli-Melo» (Premio Butaca’98 al mejor espectáculo) i també de tres temporades de “Les 1000 i una”, un late show de TV3, creant sketchs d’humor.

FOTO13 (COPYRIGHT_TANTARANTANA)

WAG I JO

wag i jo

ÚLTIMA PRODUCCIÓ: «“Jun i el Follet del vent»

fb

 

La compañía està formada per un narrador, els autor de la música Wagner Pa Wag (veu i guitarra) i Joan De Diejo Jo (veu i faluta travessera), i Xavi de la Salut (batería, percussions i trompeta). Wag i Jo provenen de l’escena mestissa i independent de Barcelona.

EL OTRO

elotro6

ÚLTIMA PRODUCCIÓ: «Wanted»

fb

 

«El otro» es una companyia de clown i dansa creada el 2008. La seva proposta escènica parteix de la investigació amb L’ALTRE, d’aqui el nom de la Cia. La seva inquietud i formació els porta a la invetigació d’un estil propi on integren elements abstractes de la dansa i la comicitat del clown.

 CIA MONS

TEATRE_BARCELONA-wabi-sabi_0

                 ÚLTIMA PRODUCCIÓ: «Wabi Sabi«

MONSDANSALOGO

 

La companyia MONS dansa i educació, neix de la divisió dels apartats adult- infantil de la companyia Nats Nus .L’apartat infantil i familiar de Nats Nus , ha anat creixent al llarg dels anys , convertint-se en una formació amb entitat pròpia, desenvolupant un ampli treball per la difusió de la dansa, portant-la al públic infantil, les famílies, entrant a les escoles i compartint-la amb els docents pel seu gran potencial com a eina educativa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share